Опуштете се и дозволете ние
да се грижиме за Вашите финансиски рокови

За Нас

Добредојдовте во ДВА-Л БИЛАНС, Вашиот вистински избор за сметководствени услуги. Како фирма со долгогодишно искуство во областа на финансии и сметководство, ја разбираме сложеноста на бизнисот и сме подготвени да Ви помогнеме во секој аспект на Вашето финансиско управување

Дозволете ни да го подобриме Вашиот бизнис и да ви помогнеме во постигнувањето на Ваштиот финансиски потенцијал. Ви благодариме што го избравте Два-Л Биланс.

Нашите Услуги

Финансиско сметководство


Материјално сметководство


Човечки ресурси – пријави/одјави

Пресметка на плати


Поднесување на даночни пријави


Консалтинг услуги од областа на сметковоство

Copyright© – Два-Л Биланс ДООЕЛ – All Rights Reserved